Koolhydraatarm Kerstrecept: Gevulde portobello’s

Een lekker vegetarisch recept voor het kerstdiner. Koolhydraatarm en vegetarisch, het kan dus prima samen!

Aantal porties: 4 porties 
Bereidingstijd: 25 min.

Koolhydraten per portie:
2,5 gram

Geschikt vanaf fase: 1A 

Benodigdheden: Knoflook
4 portobello’s
1 kuipje verse geitenkaas
3 lente-uitjes, in fijne ringetjes
1 teen knoflook, geperst
1 tomaat, zaadlijsten verwijderd
en vruchtvlees fijn gesneden
1 el olijfolie
Paprikapoeder
Rucola

Oven

Bereidingswijze:
Verwarm de oven voor op 200°C. Verwijder de steeltjes van de portobello’s en hak deze in stukjes. Roer de geitenkaas los en meng met de gehakte portobello steeltjes, lente-ui, knoflook, paprikapoeder en tomaat.

Verdeel het mengsel over de portobello’s en plaats 10-15 minuten in het midden van de voorverwarmde oven.

Serveer de portobello’s op een bord en garneer met een toefje rucola in het midden van de paddenstoel. Besprenkel met wat olijfolie.

Eet smakelijk!

P.S. Zie jij de bui al hangen: kerstdiner hier, oliebol daar en hop, een maat erbij! Genieten kan ook zonder aan te komen. Daarom heb ik speciaal voor jou 10 koolhydraatarme recepten geselecteerd voor een heerlijk kerstdiner en heerlijke hapjes, zodat je zonder schuldgevoel gezellig mee kunt doen.
Wil jij wel het feest maar niet de kilo’s?
Download dan gratis mijn 10 koolhydraatarme Kerstrecepten

koolhydraatarme kerstrecepten

Print Friendly, PDF & Email
Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *