Over ons

Heb je het idee dat je altijd aan het lijnen bent, maar toch niet afvalt?
Wil jij eindelijk die zwangerschapskilo’s kwijt?
Zou jij dit jaar wél vol zelfvertrouwen in je bikini willen passen?

‘Iedere vrouw verdient het om lekker in haar vel te zitten en dit ook écht van binnen te voelen.’

Ik ben Eveline van de Waterlaat, diëtist en toegepast psycholoog.  Ik geloof dat iedere vrouw mooi is en het verdient om lekker in haar vel te zitten en dit ook écht van binnen te voelen. Dat gevoel wanneer je voor de spiegel staat en echt tevreden bent met jezelf, dat je er mag zijn en dit ook uitstraalt naar anderen.

‘Ik weet wat het is om je vakantiefoto’s te bekijken en te denken:

help! Ben ik dat écht?

Ik weet wat het is om niet lekker in je vel te zitten, omdat je te zwaar bent. Het gevoel dat je bekruipt wanneer je de vakantiefoto’s bekijkt en denkt: help! Ben ik dat écht? Dat moment waarbij je in bikini moet, maar helemaal niet lekker in je vel zit en wel door de grond kan zakken. Bijna iedere vrouw maakt dit mee, ook ik. Toen kwam er een punt waarop ik dacht: dit moet anders. Ik ben verschillende diëten gaan uitproberen. Het was geen gemakkelijke weg. Ik bleef  heel veel zin in eten houden. Sommige diëten hield ik nog geen dag vol of ik kreeg lichamelijke klachten. Ook sociale gelegenheden waren lastig, want diëten is nou eenmaal niet ‘gezellig’. Dus ik was ook “niet gezellig.”

‘Een gezond dieet dat vol te houden is en resultaat geeft, op korte én lange termijn’

Toen ik met veel pijn en moeite 10 kg ben afgevallen, dacht ik; dit moet anders kunnen. Ik ben vervolgens gaan onderzoeken wat echt werkt. Een gezond dieet dat vol te houden is én op de korte én lange termijn resultaat oplevert. Met reguliere voeding merkte ik dat mijn cliënten en ikzelf veel eetlust bleven houden en te weinig resultaat boekten. Ik wilde een andere manier van afvallen bedenken: gezond en met snel resultaat. Voorop stond wel dat het geen crash dieet moest zijn en dat je op een verantwoorde manier afvalt. Bij veel diëten ontstaat er het welbekende jojo-effect. Dit wilde ik voorkomen. Ik wil je iets blijvends kunnen bieden.

Met mijn eigen ervaring, die van mijn cliënten en mijn studies heb ik een betrouwbare methode ontwikkeld die je motiveert en de hulpmiddelen biedt  om je streefgewicht te bereiken én te behouden. Ik ben sinds enkele jaren eigenaar van Super Shape. Hier pas ik mijn afslankmethode onder persoonlijke begeleiding toe en heb ik de afgelopen jaren honderden vrouwen succesvol gecoachte bij het afvallen.

‘Iemand die je uit de put helpt als het even niet lukt en meejuicht als het goed gaat’

Eveline Super Shape RosmalenNatuurlijk, begint alles bij de motivatie vanuit jezelf. Maar een gezonde en snelle methode om af te vallen en een stok achter de deur, dat wil zeggen  iemand die je uit de put helpt als het even niet lukt en meejuicht als het goed gaat,  had het afslankproces voor mij een heel stuk gemakkelijker gemaakt. Dat wens ik jou ook toe. Ik zorg er niet alleen voor dat je bewust wordt van wat je eet en leer je niet alleen wat je moet doen als je een keer een uitspattinkje hebt gehad, maar help je ook bij het mentale deel om weer écht lekker in je vel te zitten. Ook na het bereiken van je streefgewicht blijf je nog minimaal één jaar onder mijn begeleiding om terugval te voorkomen. Hierdoor bereik je niet alleen je streefgewicht maar behoud je het ook, zodat jij jaar na jaar weer vol zelfvertrouwen naar jezelf kan kijken.

Inmiddels zit ik super lekker in mijn vel en dat wens ik jou ook toe.

Karlijn

Mijn naam is Karlijn Junier en ik ben diëtist bij Super Shape.

Ik heb vroeg geleerd dat voeding en leefstijl ontzettend veel invloed hebben op je kwaliteit van leven en daarbij hoe lastig en persoonlijk het kan zijn om hier de juiste balans in te vinden. Ik wil jou hier graag een helpende hand in bieden. Dat is precies de reden waarom ik dit beroep heb gekozen.
Ik geloof dat goede voeding en lekker in je vel zitten hand in hand gaan. Uit eigen ervaring weet ik dat als je niet lekker in je vel zit het ontzettend moeilijk is om gezond te eten en verantwoorde keuzes te maken.Aan de andere kant zorgen deze keuzes en ongezonde leefstijl ervoor dat je je niet fijn voelt in je eigen lichaam.

‘Ik gun heKarlijn Junier Super Shapet daarom iedereen om deze ongezonde sleur te doorbreken en om samen met mij te werken naar een gewicht waar je je goed bij voelt en een lichaam waar je trots op bent.’

Tijdens mijn opleiding heb ik me gespecialiseerd tot leefstijlcoach, waardoor ik getraind ben om jou optimaal te motiveren en te ondersteunen. Samen zoeken we uit welk (ongewenst) gedrag jou in de weg staat om blijvend gewicht te verliezen en wat je hieraan kunt doen. Daarnaast werken we aan gezond gedrag waarin ik jou leer om ook op de lange termijn resultaat te bereiken én te behouden.

Leo

Ik ben Leo, echtgenoot van Eveline, gewichtsconsulent en therapeut, gespecialiseerd in het blijvend realiseren van gedragsverandering. Je vraagt je misschien af, wat heeft dat nu met afvallen te maken? Denk dan eens hieraan. Misschien herken je die nare oneindige cirkel van aankomen, afvallen, aankomen en afvallen. Er lijkt nooit een einde aan te komen.  Toch kan het wel!

Als jij wilt afvallen, is het allereerst belangrijk dat je verkeerd eetgedrag en eetgewoonten gaat afleren. Als je een afslanktraject bij Super Shape volgt, is de kans heel groot dat jij je streefgewicht haalt. Dat is al een enorme prestatie. Maar dan! Waarschijnlijk heb je ook al eerder ervaren dat langzaam maar zeker de kilo’s er weer “insluipen”. Je “schiet terug” in je oude gewoonten en valkuilen en dan ben je weer terug bij af en vaak een desillusie rijker.

LeoIk heb veel vrouwen (en ook mannen) met blijvend resultaat gecoacht op het voorkomen van dit zogenaamde jojo-effect. Dat wil zeggen dat ik je help om op je streefgewicht te komen en ik geef je oplossingen en tips om daar te blijven.

‘Ik ben zelf 10 kg afgevallen met het PowerSlim programma.’

Ik ben twee jaar geleden zelf 10 kilo afgevallen en weet hoe lastig dit is. Ik weet nu ook dat de enorme variatie ondersteunende producten van PowerSlim die Super Shape levert niet alleen gezond zijn en doeltreffend werken, maar ook eens heel goed ondersteunen (ze zijn namelijk erg lekker) bij het afvallen. In combinatie met de juiste coaching ben je in no time weer op het juiste spoor. En eigenlijk nog een grote stap verder, omdat ik je leer waarom dat jojo-effect juist bij jou heeft plaatsgevonden en hoe jij dit kunt gaan voorkomen, zodat je op gewicht blijft.

Inmiddels bevalt me dit concept van de PowerSlim producten én deze lifestyle zo goed dat ik het, ondanks dat ik op mijn streefgewicht ben, dagelijks blijf gebruiken. Ik voel me energiek en mijn wekelijkse hoofdpijn is al twee jaar verdwenen.

 

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak voor een

gratis kennismakings- en adviesgesprek

Wij zijn ingeschreven in het Kwaliteitsregister voor Paramedici en aangesloten bij de Nederlandse Beroepsvereniging voor Toegepaste Psychologie.

Kwaliteitsregister Paramedici Super Shape RosmalenStempel-certified_voedingscoach_

NBTP Super Shape Rosmalen

 

 

 

 

 

Wij geloven in de kracht van vrouwen. Door vrouwen onderwijs te geven kunnen zij de wereld op een positieve manier veranderen. Daarom zijn wij trotse donateur van Save a Girl. 

Banner save a girl

Schrijf je in voor de gratis online video training.

Je leert:

Hoe je sneller vet verbrandt

Hoe je de kans op resultaat verviervoudigt

Hoe je kunt afvallen zonder honger te hebben

 

Daarnaast ontvang je regelmatig handige tips over afvallen en op gewicht blijven.

Bedankt, je hebt je zojuist aangemeld!