Bananenpannenkoekjes

Deze bananenpannenkoekjes zijn een ware traktatie! Je kunt ze als tussendoortje eten of als ontbijt.

ingrediënten bananenpannenkoekjes

Benodigdheden voor 4 pannenkoekjes:
1 banaan, gepureerd

2 eieren
30 gram havermout
Handje bosbessen/plakjes banaan of plakjes appel
Olie, bak en braad of roomboter


Bereidingswijze:
Voeg de gepureerde banaan en de eieren toe aan de havermout. Verwarm het vet in een koekenpan. Bak kleine pannenkoekjes van het beslag. Wanneer je één grote pannenkoek maakt wordt deze niet goed gaar en is het moeilijk om hem heel om te draaien. Duw het fruit in de pannenkoekjes terwijl deze garen. Let op: duw het fruit vrijwel direct in het beslag anders blijft het niet plakken wanneer je de pannenkoekjes omdraait. 
Als er kleine belletjes ontstaan in het beslag kun je de pannenkoekjes omdraaien.

Tip: Voeg eventueel wat kaneel toe voor een extra zoete smaak.

Eet smakelijk!

P.S. Ik hoor graag wat je van dit recept vindt. Laat het me weten door een berichtje achter te laten in onderstaand reactieveldje.

Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *