Gevulde champignons voor op de BBQ

Misschien denk je bij barbecueën niet meteen aan champignons, maar ook champignons zijn heerlijk om te grillen op de barbecue.

Porties: 1
Geschikt vanaf fase 1

Let op, dit is een bijgerecht.

Benodigdheden:
1 portobello champignon

1/4 tomaat in kleine blokjes
1/2 lente ui in ringetjes
3 tl kruidenkaas light
1 tl gehakte peterselie

Bereidingswijze:
Mix de blokjes tomaat, ui ringetjes, kruidenkaas en de peterselie door elkaar. Vul de portobello champignon hiermee en gril de gevulde champignon op de barbecue.

Eet smakelijk!

P.S. We zijn benieuwd wat je van dit koolhydraatarme recept vindt. Laat het ons weten door een berichtje achter te laten in het reactieveldje onder aan deze pagina. We horen graag van je!

Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *