Met de juiste steun overtref je jezelf!

Wil jij ook weer lekker in je vel zitten en deze zomer kunnen genieten van een maatje minder? Ga dan samen met ons de strijd aan tegen de overtollige kilo’s. Wij helpen je de juiste balans te vinden en samen zorgen we ervoor dat jij weer zelfverzekerd over het strand of het terras kunt lopen. Wij zijn jouw stok achter de deur, jouw steun in de rug én jouw hulp bij het ontwikkelen van een gezonde levensstijl.

Start jij tijdens de actieperiode met PowerSlim? Dan maak je kans op één van de 500 fashioncheques*. Maak vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Samen sta je sterker

Want denk eens terug aan alle belangrijke overwinmomenten in je leven. Je deed het zelf, maar de juiste persoon gaf je die extra motivatie, de juiste tools of dosis lef. Waarom zou je het strijden tegen de kilo’s dan wel alleen moeten doen? Naast de steun die je van ons krijgt, kun je ook met je vriend(in) starten. Je helpt elkaar verder én geeft elkaar de juiste motivatie.

Meld jij je samen aan met een vriend(in), familielid, collega, buurvrouw of andere kennis, waarmee jij je samen de strijd tegen de kilo’s aangaat? Dan maken jullie samen kans op een dag shoppen met een personal stylist en €2.500,- shoptegoed*. Daarnaast maken jullie ook nog eens kans op een van de 500 fashioncheques t.w.v. €50,-!

Samen stralen

Zeg jij al yes tegen jezelf doordat je al een tijdje bezig of klaar bent met het volgen van het PowerSlim programma? Dat gun je je vriendin natuurlijk ook! Draag jij een vriend(in) aan om ook te starten met het PowerSlim programma? Dan maken jullie samen kans op een dag shoppen met een personal stylist en €2.500,- shoptegoed*. Want afvallen doe je niet alleen!

Ja, wil afvallen en kans maken op €2.500,- shoptegoed!

*Deze actie loopt van 23 mei tot 18 juli 2017. Lees hier alle actievoorwaarden.

Schrijf je in voor de gratis online video training.

Je leert:

Hoe je sneller vet verbrandt

Hoe je de kans op resultaat verviervoudigt

Hoe je kunt afvallen zonder honger te hebben

 

Daarnaast ontvang je regelmatig handige tips over afvallen en op gewicht blijven.

Bedankt, je hebt je zojuist aangemeld!