Kip met fris/pittige salade. Net even wat anders.
Aantal porties: 2 porties
Bereidingstijd: 10 minuten + marineren
Koolhydraten per portie: 5,8 gram
Kcal per portie: 267
Eiwitten per portie: 30,6 gram
Vezels per portie: 2,5 gram
Geschikt vanaf fase: 1A
Benodigdheden:
2 kipfilets
2 el olijfolie
½ tl gemalen komijn
4 radijsjes, fijngehakt
3 trostomaten, ontdaan van zaadjes en fijngehakt
¼ rode ui, fijngehakt
1 groene chilipeper, ontdaan van zaadjes, fijngehakt
2 el gehakte verse koriander
Peper en zout
Bereidingswijze:
Meng de ingrediënten voor de Pico de Gallo in een kom. Breng het mengsel op smaak met peper en eventueel wat zout en zet het tot gebruik in de koelkast.
Bestrijk de kipfilets met de olie en wrijf ze in met de komijn. Gril de filets 5-6 minuten per kant op de barbecue. Serveer met de Pico de Gallo. Eet smakelijk!
Tip: hou je niet van koriander? Gebruik dan platte peterselie.