Koolraaptagliatelle met zalm en spinazie

Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor pasta of rijst verkrijgbaar, gemaakt van groenten. Zo ook de koolraaptagliatelle. Super makkelijk en ook nog eens heel lekker! Zo kun je koolhydraatarm eten en toch genieten van een pastagerecht.

Aantal porties: 1
Bereidingstijd: 15 minuten

Koolhydraten per portie:            7 gram
Kcal per portie:                                 369 kcal
Eiwitten per portie:                       40.8 gram
Vezels per portie:                           4.8 gram
Geschikt vanaf fase:                      1A

Benodigdheden:
100 g koolraaptagliatelle (verkrijgbaar bij AH)
150 g spinazie
1 el Boursin cuisine light
½ ui
150 g gerookte zalm 

Bereidingswijze:
Zet een pan met water op het vuur en wacht tot deze aan de kook is. Voeg dan de koolraaptagliatelle toe en kook 2-3 minuten.

Verhit ondertussen in een eetlepel olie in een pan en fruit de ui tot deze glazig is. Voeg de spinazie toe en wacht totdat deze is geslonken. Roer de boursin cuisine light door het spinaziemengsel en voeg de gerookte zalm toe.

Giet de koolraaptagliatelle af en serveer met de spinazie- zalmsaus.

Eet smakelijk!

Tip: In plaats van gerookte zalm kun je ook een zalmfilet nemen. Bak deze tot gaar en verdeel de stukjes zalm over de pasta.

P.S. We zijn benieuwd wat je van dit koolhydraatarme recept voor koolraaptagliatelle met zalm vindt. Laat het ons weten door een berichtje achter te laten in het reactieveldje onder aan deze pagina. We horen graag van je!

P.S.S. Hier vind je meer koolhydraatarme pastarecepten. 

Print Friendly, PDF & Email

2 antwoorden op “Koolraaptagliatelle met zalm en spinazie”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *