Over ons

Heb je het idee dat je altijd aan het lijnen bent, maar toch niet afvalt?
Wil jij eindelijk die zwangerschapskilo’s kwijt?
Zou jij dit jaar wél vol zelfvertrouwen in je bikini willen passen?

‘Iedere vrouw verdient het om lekker in haar vel te zitten en dit ook écht van binnen te voelen.’

Ik ben Eveline van de Waterlaat, diëtist, toegepast psycholoog en auteur van het boek ‘Nu afvallen en nooit meer aankomen’.  Ik geloof dat iedere vrouw mooi is en het verdient om lekker in haar vel te zitten en dit ook écht van binnen te voelen. Dat gevoel wanneer je voor de spiegel staat en echt tevreden bent met jezelf, dat je er mag zijn en dit ook uitstraalt naar anderen.

Nu afvallen en nooit meer aankomen

Mijn boek: Nu afvallen en nooit meer aankomen

‘Ik weet wat het is om je vakantiefoto’s te bekijken en te denken: help! Ben ik dat écht?

Ik weet wat het is om niet lekker in je vel te zitten, omdat je te zwaar bent. Het gevoel dat je bekruipt wanneer je de vakantiefoto’s bekijkt en denkt: help! Ben ik dat écht? Dat moment waarbij je in bikini moet, maar helemaal niet lekker in je vel zit en wel door de grond kan zakken. Bijna iedere vrouw maakt dit mee, ook ik. Toen kwam er een punt waarop ik dacht: dit moet anders. Ik ben verschillende diëten gaan uitproberen. Het was geen gemakkelijke weg. Ik bleef  heel veel zin in eten houden. Sommige diëten hield ik nog geen dag vol of ik kreeg lichamelijke klachten. Ook sociale gelegenheden waren lastig, want diëten is nou eenmaal niet ‘gezellig’. Dus ik was ook “niet gezellig.”

‘Een gezond dieet dat vol te houden is en resultaat geeft, op korte én lange termijn’

Toen ik met veel pijn en moeite 10 kg ben afgevallen, dacht ik; dit moet anders kunnen. Ik ben vervolgens gaan onderzoeken wat echt werkt. Een gezond dieet dat vol te houden is én op de korte én lange termijn resultaat oplevert. Met reguliere voeding merkte ik dat mijn cliënten en ikzelf veel eetlust bleven houden en te weinig resultaat boekten. Ik wilde een andere manier van afvallen bedenken: gezond en met snel resultaat. Voorop stond wel dat het geen crash dieet moest zijn en dat je op een verantwoorde manier afvalt. Bij veel diëten ontstaat er het welbekende jojo-effect. Dit wilde ik voorkomen. Ik wil je iets blijvends kunnen bieden.

Met mijn eigen ervaring, die van mijn cliënten en mijn studies heb ik een betrouwbare methode ontwikkeld die je motiveert en de hulpmiddelen biedt  om je streefgewicht te bereiken én te behouden. Ik ben sinds enkele jaren eigenaar van Super Shape. Hier pas ik mijn afslankmethode onder persoonlijke begeleiding toe en heb ik de afgelopen jaren honderden vrouwen succesvol gecoachte bij het afvallen.

‘Iemand die je uit de put helpt als het even niet lukt en meejuicht als het goed gaat’

Natuurlijk, begint alles bij de motivatie vanuit jezelf. Maar een gezonde en snelle methode om af te vallen en een stok achter de deur, dat wil zeggen  iemand die je uit de put helpt als het even niet lukt en meejuicht als het goed gaat,  had het afslankproces voor mij een heel stuk gemakkelijker gemaakt. Dat wens ik jou ook toe. Ik zorg er niet alleen voor dat je bewust wordt van wat je eet en leer je niet alleen wat je moet doen als je een keer een uitspattinkje hebt gehad, maar help je ook bij het mentale deel om weer écht lekker in je vel te zitten. Ook na het bereiken van je streefgewicht blijf je nog minimaal één jaar onder mijn begeleiding om terugval te voorkomen. Hierdoor bereik je niet alleen je streefgewicht maar behoud je het ook, zodat jij jaar na jaar weer vol zelfvertrouwen naar jezelf kan kijken.

Inmiddels zit ik super lekker in mijn vel en dat wens ik jou ook toe.

Persoonlijk kennismaken?
Samen met jou bekijk ik graag of het PowerSlim programma ook iets voor jou is. Neem dus vooral contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek!

Afspraak maken

Michelle Aarts Diëtist Michelle

Dagelijks zie ik in de praktijk hoeveel makkelijker (en gezelliger) afslanken gaat, als je hierbij door iemand wordt geholpen. Aan de hand van het PowerSlim programma help ik jou, als diëtist, persoonlijk bij het bereiken van jouw ideale gewicht. En daarna blijf ik je begeleiden, om je te helpen jouw gewenste gewicht en jouw nieuwe energie ook daadwerkelijk te behouden.

Afvallen én lekker eten, het is echt mogelijk!
Van jongs af aan ben ik al geïnteresseerd in lekker eten en koken. Deze interesse heeft zich in de loop der tijd alleen maar verder ontwikkeld. Het liefst sta ik in mijn vrije tijd dan ook in de keuken om nieuwe recepten uit te proberen. Tijdens het programma leer ik je in een handomdraai een lekkere én slanke maaltijd op tafel te zetten voor het hele gezin.

Afvallen doen we samen
Ik weet hoe lastig het kan zijn om verleidingen te weerstaan. Of dit nu in de supermarkt of op het terrasje is, overal om ons heen zijn verleidingen. Een paar kilootjes zitten er dan ook zo aan. Ik help je graag de strijd samen aan te gaan zodat jij met goede, persoonlijke begeleiding jouw ideale gewicht kunt bereiken en dit ook kunt vasthouden!

Persoonlijk kennismaken?
Samen met jou bekijk ik graag of het PowerSlim programma ook iets voor jou is. Neem dus vooral contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek!

Afspraak maken

Danique HenraatDiëtist Danique

De bourgondische leefstijl is mij met de paplepel ingegoten. Ik ben gek op eten en kan uitkijken naar een maaltijd of een etentje. Deze passie voor voeding deel ik met velen. De balans vinden tussen lekker eten én op gewicht blijven is moeilijk. Ik ben Danique Henraat, diëtist, en aan de hand van het PowerSlim programma help ik jou persoonlijk bij het bereiken van jouw ideale gewicht. En daarna blijf ik je begeleiden, om je te helpen jouw gewenste gewicht en jouw nieuwe energie ook daadwerkelijk te behouden.

Ik weet hoe het is om niet lekker in je vel te zitten
Ik ben zelf ook zwaarder geweest en was niet tevreden over mijn lichaamsbouw. Als gevolg daarvan voelde me onzeker en zat niet lekker in mijn vel. Dankzij mijn opleiding tot diëtist wist ik hoe ik mijn leefstijl aan moest passen, waardoor ik me weer zelfverzekerd voel. Het geeft mij voldoening om ook jou hierbij te helpen, zodat ook jij je weer lekker in je vel voelt.

Zie jij door alle voedingshypes en-mythes door de bomen het bos niet meer?
Moet je nu wel of geen eierkoeken eten en is vet een dikmaker of toch niet? Ik help je met betrouwbare tips en adviezen. Naast mijn baan als diëtist volg ik een Master gezondheidswetenschappen aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Gedurende deze master leer ik, hoe ik een onderzoek opzet, maar ook hoe ik een al-bestaand onderzoek of artikel kan beoordelen op betrouwbaarheid en bruikbaarheid. Deze kennis vertaal ik naar de praktijk, zodat ook jij kunt profiteren van de meest up to date kennis rondom afvallen en op gewicht blijven.

Persoonlijk kennismaken?

Samen met jou bekijken we graag of het PowerSlim programma ook iets voor jou is. Neem dus vooral contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek!

Afspraak maken

Wij zijn ingeschreven in het Kwaliteitsregister voor Paramedici.

Kwaliteitsregister Paramedici Super Shape RosmalenStempel-certified_voedingscoach_

Wij geloven in de kracht van vrouwen. Door vrouwen onderwijs te geven kunnen zij de wereld op een positieve manier veranderen. Daarom zijn wij trotse donateur van Save a Girl. 

Banner save a girl

Schrijf je in voor de gratis online video training.

Je leert:

Hoe je sneller vet verbrandt

Hoe je de kans op resultaat verviervoudigt

Hoe je kunt afvallen zonder honger te hebben

 

Daarnaast ontvang je regelmatig handige tips over afvallen en op gewicht blijven.

Bedankt, je hebt je zojuist aangemeld!