Snel afvallen met het Super Shape afslankprogramma, zo werkt het

Snel resultaat
Niet alleen shakes, ook vaste voeding, zoals vlees, vis en brood
’s avonds gewoon mee-eten met de rest van het gezin/je partner
Veel variatie
5-7 eetmomenten per dag
Wetenschappelijk onderbouwd

Het Super Shape afslankprogramma is een programma waarbij je onder persoonlijke begeleiding toewerkt naar je streefgewicht en een gezond voedingspatroon. Met dit programma ga je niet minder eten, maar anders eten!

Het programma is opgebouwd uit 3 fasen met 5-7 eetmomenten per dag. Waarbij je overdag PowerSlim producten gebruikt en ’s avonds gewoon vlees of vis met groenten kunt eten, ook in de strikte fase (zie voor voorbeelden de pagina recepten). Je bereikt je streefgewicht en leert hoe je op gewicht kunt blijven met een gezond en evenwichtig voedingspatroon.

Een mooier figuur ook op de lange termijn
De producten van PowerSlim bevatten weinig koolhydraten en veel eiwitten. Dit zorgt ervoor dat je lichaam snel vet gaat verbranden en dat je spiermassa behouden blijft. Met het behouden van je spiermassa krijg je een mooier silhouet en blijft je stofwisseling op peil. Dit is erg belangrijk om ook op lange termijn op gewicht te blijven en het jojo effect te voorkomen.

Naast shakes zijn er ook veel vaste producten verkrijgbaar, denk bijvoorbeeld aan repen, muesli, brood, wafels en pasta’s. Doordat de producten op normale voedingsmiddelen lijken is het dieet gemakkelijk vol te houden. Hieronder vind je een aantal voorbeelden.

Voorbeelden van PowerSlim producten

Zo zou je dagmenu eruit kunnen zien met de producten van PowerSlim. (Klik op de afbeelding om deze te vergroten of kantel je scherm.)

Voorbeeld dagmenu PowerSlim

Persoonlijke begeleiding
Voordat je begint bespreken we in een vrijblijvend gesprek wat je wensen en doelstellingen zijn. Na het eerste gesprek kom je wekelijks terug om te meten en te wegen. Daarnaast begeleid en motiveer ik je bij het afvallen. Samen gaan we jouw doelen bereiken.

Snel afvallen Den Bosch

Zij gingen je voor

Sandra

Sandra Walk: ‘Ik kan het Super Shape afslankprogramma iedereen aanraden. Het is goed vol te houden, ik heb geen honger gehad en de begeleiding was fantastisch. Inmiddels ben ik ruim 30 kg  kwijt!’**

Wilma

Wilma van Son: ‘Eveline gaf me een luisterend oor, een positieve benadering en ze weet je een goed zelfvertrouwen te geven. SUPER! ‘ **

marieke

Marieke Anthonisse: ‘Het maakt niet uit of je 3 of 30 kilo wilt verliezen, Eveline kan jou helpen! Ik kan het iedereen aanbevelen om je door haar te laten coachen.’**


Deze keer lukt het jou ook!

Wil jij ook weer lekker in je vel zitten?

Maak dan nu een afspraak voor een gratis adviesgesprek t.w.v. 100 euro

Angela: ”Ik voel mij echt super nu. Ik heb mijn doel bereikt en weet al een tijd mijn gewicht te behouden. Ik heb een veel gezonder gevoel. Ik voel me gewoon veel beter met mijn nieuwe gewicht.”**

Rosalie: ”Ik wilde lekker blijven eten en toch afvallen.”

Kosten
Ik kan me voorstellen dat je graag wilt weten wat je moet investeren voor het beste resultaat.
Dit is voor iedereen anders, het hangt bijvoorbeeld af van het aantal kilo’s dat je kwijt wilt, het aantal producten dat je per dag nodig hebt en welke producten je kiest.
Gemiddeld besteed je 12,5 – 15 euro per dag aan PowerSlim producten.

Starterspakket
Meestal starten we met een starterspakket (zie de afbeelding hierboven). Dit pakket bevat 46 verschillende PowerSlim producten zodat je een goed beeld krijgt van het assortiment en je kunt proeven welke producten jij lekker vindt. Daarnaast bevat het starterspakket:

  • potje multivitamine
  • potje Acido Slim (mineralen supplement)
  • shaker
  • introductiemapje met o.a. een weekmenu behorende bij de producten van het starterspakket.
  • GRATIS PowerSlim kookboek t.w.v. 19,95 euro.

Dit pakket is goed voor 7 dagen en kost 159 euro.
Na dit pakket stellen we wekelijks een persoonlijk weekmenu voor je samen. Gemiddeld besteed je hierbij 12,5 – 15 euro per dag aan PowerSlim producten.

Vanaf fase 1b ga je minderen met het aantal producten hierdoor zullen de kosten per dag ook minder worden.

PowerSlim Starterspakket

Gratis coaching
Een intakegesprek van een uur kost normaal 80 euro en een vervolg consult (15-20 min.) 30 euro. Uit ervaring weet ik dat de wekelijkse begeleiding heel belangrijk is voor het beste resultaat. Daarom krijg je het intakegesprek en de wekelijkse coaching GRATIS* bij afname van min. 4 doosjes PowerSlim producten.

Wil je precies weten wat de investering voor jou zal zijn? Maak dan een afspraak voor een gratis adviesgesprek t.w.v. 100 euro.

Super_Shape_coaching

*Een afspraak kan tot 48 uur voorafgaande aan de afspraak kosteloos verzet worden. Daarna ben ik genoodzaakt om 40 euro no show kosten in rekening te brengen. 

* *Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, resultaten kunnen variëren en zijn niet gegarandeerd, meer informatie vind je in de disclaimer.

Afvallen in Rosmalen

Schrijf je in voor de gratis online video training.

Je leert:

Hoe je sneller vet verbrandt

Hoe je de kans op resultaat verviervoudigt

Hoe je kunt afvallen zonder honger te hebben

 

Daarnaast ontvang je regelmatig handige tips over afvallen en op gewicht blijven.

Bedankt, je hebt je zojuist aangemeld!