Eveline van de Waterlaat diëtist en dieetpsycholoog

Eveline van de Waterlaat

‘Iedere vrouw verdient het om lekker in haar vel te zitten en dit ook écht van binnen te voelen.’

Ik ben Eveline van de Waterlaat, diëtist, dieetpsycholoog en auteur van het boek ‘Nu afvallen en nooit meer aankomen’.  Ik geloof dat iedere vrouw mooi is en het verdient om lekker in haar vel te zitten en dit ook écht van binnen te voelen. Dat gevoel wanneer je voor de spiegel staat en echt tevreden bent met jezelf, dat je er mag zijn en dit ook uitstraalt naar anderen.

‘Ik weet wat het is om je vakantiefoto’s te bekijken en te denken: help! Ben ik dat écht?

Ik weet wat het is om niet lekker in je vel te zitten, omdat je te zwaar bent. Het gevoel dat je bekruipt wanneer je de vakantiefoto’s bekijkt en denkt: help! Ben ik dat écht? Dat moment waarbij je in bikini moet, maar helemaal niet lekker in je vel zit en wel door de grond kan zakken. Bijna iedere vrouw maakt dit mee, ook ik. Toen kwam er een punt waarop ik dacht: dit moet anders. Ik ben verschillende diëten gaan uitproberen. Het was geen gemakkelijke weg. Ik bleef heel veel zin in eten houden. Sommige diëten hield ik nog geen dag vol of ik kreeg lichamelijke klachten. Ook sociale gelegenheden waren lastig, want diëten is nou eenmaal niet ‘gezellig’. Dus ik was ook “niet gezellig.”

‘Een gezond dieet dat vol te houden is en resultaat geeft, op korte én lange termijn’

Toen ik met veel pijn en moeite 10 kg ben afgevallen, dacht ik; dit moet anders kunnen. Ik ben vervolgens gaan onderzoeken wat echt werkt. Een gezond dieet dat vol te houden is én op de korte én lange termijn resultaat oplevert. Met reguliere voeding merkte ik dat mijn cliënten en ikzelf veel eetlust bleven houden en te weinig resultaat boekten. Ik wilde een andere manier van afvallen bedenken: gezond en met snel resultaat. Voorop stond wel dat het geen crash dieet moest zijn en dat je op een verantwoorde manier afvalt. Bij veel diëten ontstaat er het welbekende jojo-effect. Dit wilde ik voorkomen. Ik wil je iets blijvends kunnen bieden.

Met mijn eigen ervaring, die van mijn cliënten en mijn studies heb ik een betrouwbare methode ontwikkeld die je motiveert en de hulpmiddelen biedt  om je streefgewicht te bereiken én te behouden. Ik ben sinds enkele jaren eigenaar van Super Shape. Hier pas ik mijn afslankmethode onder persoonlijke begeleiding toe en heb ik de afgelopen jaren honderden vrouwen succesvol gecoachte bij het afvallen.

‘Iemand die je uit de put helpt als het even niet lukt en meejuicht als het goed gaat’

Natuurlijk, begint alles bij de motivatie vanuit jezelf. Maar een gezonde en snelle methode om af te vallen en een stok achter de deur, dat wil zeggen  iemand die je uit de put helpt als het even niet lukt en meejuicht als het goed gaat,  had het afslankproces voor mij een heel stuk gemakkelijker gemaakt. Dat wens ik jou ook toe. Ik zorg er niet alleen voor dat je bewust wordt van wat je eet en leer je niet alleen wat je moet doen als je een keer een uitspattinkje hebt gehad, maar help je ook bij het mentale deel om weer écht lekker in je vel te zitten. Ook na het bereiken van je streefgewicht blijf je nog minimaal één jaar onder mijn begeleiding om terugval te voorkomen. Hierdoor bereik je niet alleen je streefgewicht maar behoud je het ook, zodat jij jaar na jaar weer vol zelfvertrouwen naar jezelf kan kijken.

Inmiddels zit ik super lekker in mijn vel en dat wens ik jou ook toe.

Warme groet,

 

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen?

Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak voor een

gratis kennismakings- en adviesgesprek

Exclusief online programma

Voor extra ondersteuning bij het afvallen heb ik het exclusieve online programma ‘365 Dagen Slank’ ontwikkeld. Tijdens dit programma ontvang je elke ochtend een motivatietip, les of advies van mij in je mail.

Daarnaast krijg je toegang tot een exclusieve Facebook groep met gelijkgestemde vrouwen om elkaar te motiveren en inspireren.Online programma 365 Dagen Slank

Ik ben ingeschreven in het Kwaliteitsregister voor Paramedici en aangesloten bij de Nederlandse Beroepsvereniging voor Toegepaste Psychologie.

Kwaliteitsregister Paramedici Super Shape Rosmalen

NBTP Super Shape Rosmalen

Schrijf je in voor de gratis online video training.

Je leert:

Hoe je sneller vet verbrandt

Hoe je de kans op resultaat verviervoudigt

Hoe je kunt afvallen zonder honger te hebben

 

Daarnaast ontvang je regelmatig handige tips over afvallen en op gewicht blijven.

Bedankt, je hebt je zojuist aangemeld!