Asperges met ham en ei

Simpel, maar heerlijk koolhydraatarm aspergerecept.

 
Voedingswaarde
Energie  
Kcal 265 Kcal
Vet 16,9 g
Koolhydraten 7,2 g
Eiwitten 19,1 g

Ingrediënten:

  • 200 g witte of groene asperges, witte geschild
  • 3 plakjes ham
  • 1 ei, gekookt en in stukjes
  • 1 el gesmolten roomboter
  • Peterselie
  • Bieslook
  • Nootmuskaat
  • Zout

Bereidingswijze:
Kook de asperges 10 minuten in een ruime pan met kokend water en wat zout. Draai het vuur uit en laat de asperges in het warme vocht in nog eens 10 minuten gaar worden met het deksel op de pan. Neem de asperges met een schuimspaan uit het vocht en leg ze op een bord. Leg de plakjes ham en de eieren eromheen en doe de gesmolten boter over de asperges. Bestrooi met peterselie, bieslook en nootmuskaat.

Eet smakelijk!

P.S. We zijn benieuwd wat je van dit koolhydraatarme recept voor asperges met ham en ei vindt. Laat het ons weten door een berichtje achter te laten in het reactieveldje onder aan deze pagina. We horen graag van je!

 

Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *